Великден в Албена с до 10% отстъпки

  Подарете си повече усмивки с невероятните Великденски отстъпки с до 10% в к.к Албена
 

                В хотелите : Maritim Paradise Blue, Maritim Amelia, Kaliakra Beach, Flamingo Grand Hotel & SpaНа прага на Пролетта сме и един от най-красивите Християнски празници- Великден, който имате възможността да посрещнете в най-зеленият и незастроен курортен комплекс на България- Албена.


Възползвайте се от специално изготвените оферти за празника в едни от най-посещаваните и емблематични хотели на ваканционното селище – Maritim Paradise Blue, Maritim Amelia, Kaliakra Beach и Flamingo Grand Hotel & Spa. Домакините са предвидили за своите гости Празничен обяд и вечеря,  разнообразна анимационна програма за деца и възрастни, Спа изкушения, много изненади и допълнително организирани екскурзии и забавления.
Възползвайте се и от Великденските отстъпки за ранни записвания до 31.03.23

Валидни  за резервации с минимален престой не по-малко от 2 дни, както и за всички видове помещения, включително и Апартаменти.

В допълнение на това, всички гости на курорта биха могли да се възползват и от безплатно ползване на вътрешните басейни на хотелите:

 Maritim Paradise Blue Hotel 5*Собствен басейн + Безплатно ползване на сауна, парна баня и фитнес център

 Maritim Amelia Hotel 5*- Басейнът на Добруджа и басейнът на Maritim Paradise Blue + Безплатно ползване на сауна, парна баня и фитнес център

Flamingo Grand Hotel & Spa 5*–  Собствен басейн + Басейнът на хотел Добруджа + с включена Спа програма Aqua Elements (Сауна, Парна баня, Калдариум, Леден Фонтан)

Kaliakra Beach Hotel 4* - Басейнът на хотел Добруджа

 С възможност за Допълнителни спортни активности и програми: Индивидуални и групови екскурзии, Kласове, Спа програми, Мини голф, Тенис, Баскетбол, Футбол, Волейбол, Билярд, Колоездене, Скуош, Езда, Билярд.
 
Бордове на изхранване:
Maritim Paradise Blue Hotel 5*- Half Board
Maritim Amelia Hotel 5*- Luxury Ultra All Inclusive
Flamingo Grand Hotel & Spa 5*- Full Board
Kaliakra Beach 4*- Ultra All Inclusive
 
P.S: Офертата е актуална само за Супериорни помещения в Kaliakra Beach Hotel 4*
 
Допълнителни намаления:
Maritim Paradise Blue + Flamingo Grand Hotel & Spa + Maritim Amelia- Безплатен престой за деца до 1.99г. и 15 Евро на дете/ден за настанявания от типа 1+ и 2+

Kaliakra Beach Hotel (Superior)- Безплатен престой за деца до 1.99г. и 10 Евро на дете/ден за настанявания от типа 1+ и 2+

Трети възрастен на допълнително легло ползва 20 % Отстъпка