White lagoon Resort 4*

White lagoon Resort 4*
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Албена, България

Местоположение: Icantalaka, Kavarna

Хотел: Плажният хотелски комплекс Бялата лагуна е уникално място за почивка с модерен и изчистен дизайн. Намира се в град Каварна в невероятно красива месност. Двата големи басейна на комплекса са изцяло с минерална вода, известна с лечебните си свойства.

Хотелският комплекс Бялата лагуна се състои от 2 сгради, като едната е на брега, а другата е разположена в парковата зона на комплекса. В пакетната цена на хотела освен All Inclusive обслужването влиза и ползването на плажен чадър и 2 шезлонга.

Студиата и апартаментите в крайбрежната сграда са модерно обзаведени и разполагат с климатик, Wi-Fi, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и оборудван кухненски бокс. Паркингът на комплекса е безплатен за гости на хотела.

Парковата сграда се намира само на 300 метра от плажа. Стаите в нея са оборудвани с климатик, телевизор със сателитни канали и самостоятелна баня. Всички стаи разполагат с балкон.

Основният ресторант на Бялата Лагуна е стратегически разположен и с прекрасна гледка към морето. В него се сервират блюда от Интернационалната кухня, съобразени с последните тенденции за здравословно хранене и балансиран начин на живот.

Гостите могат да се насладят на освежаващи напитки, удобно разположени в един от трите бара на Бялата Лагуна.

Освен професионалните спортни съоръжения, гостите на хотела могат да проведат своята тренировка в една от спортните зали, включвщи 2 стаи за гимнастика, йога, пилатес и танци.

Анимационната програма в детския клуб се провежда изцяло на английски език, 6 дни в седмицата. Трансферните автобуси до Балчик и Албена се движат 2 пъти дневно. Плажният хотелски комплекс Бялата лагуна е на 15 минути с кола от двата голф клуба в близост до хотела.

До морския курорт Златни пясъци се стига за 30 минути с кола. Крайбрежният романтичен град Балчик е само на 8 километра, а дистанцията от семейният курортен комплекс Албена е 15 километра.
Дистанция от Летище Варна: Около един час с кола

Настаняване: Двойни стаи, студиа, апартаменти и вили

Хранене: All Inclusive