Детски и ученически лагери на море и планина. Екскурзии в България и чужбина.

Детето в нас винаги остава живо, а има ли по - хубав спомен от детският лагер. Ако все още не сте решили, с какво да се занимава детето Ви по време на ваканцията, помислете за възможността да го изпратите на "зелено" или " бяло" училище. Това е увлекателно и познавателно, весело и интересно! Разнообразната и здравословна кухня също така ще бъде плюс към добрата почивка. Вас и Вашите деца Ви очаква перфектна атмосфера, добре поддържани бази, здравословен въздух, много забавление и нови преживявания!

Детски приключенски лагер Стакевци

Детският лагер е незабравимо лятно приключение, укрепващо физическите сили и провокиращо творческия потенциал на детето. След поредната напрегната училищна година това е възможност за пълен релакс и вълнуващи приключения сред чист планински въздух и красива природа.

Възможни дати за настаняване: 17.06 - 23.06 (включително)

Към офертата

Рози,царе и български лъвове

Културно-историческа дестинация обединяваща красивото и ароматно лице на България – розата, с посещение на " Розовата долина", богатото тракийско наследство на нашите земи и героичните кътчета на България,свързани с Априлското въстание.

Към офертата

Приключение във Велинград

Насладете се на 5 дни сред красива природа и лечебни минерални извори в "СПА столицата на България".

Към офертата

Изкуство в стъкло

Съвсем близо до гр. Варна, като стълбове насред пустошта се издига българският Стоунхендж...Побити камъни е поредното доказателство, че не е нужно да излизаме извън пределите на България, за да видим какви чудеса е сътворила природата. Посещение на една от най-старите крепости в България - крепостта „Овеч” и не на последно място чудото на производство и обработка на стъкло ще се разкрие пред очите Ви в Музея на Стъклото в Белослав.

Към офертата

Вампирски истории

3 дневна автобусна екскурзия до Румъния за ученици с посещение на замъците " Пелеш" и " Бран". Незабравимо историческо пътешествие!!!

Към офертата

Четири сезона на Узана, сърцето на Балкана

Дни в планината, изпълнени с много емоции- спорт, турнири, състезания и походи. Да сближим децата с природата.

Към офертата

Детски лагер "Бригантина",Албена

Прекрасна природа, чист въздух, много възможности за спорт и развлечения за деца от 7 до 15 години.

Към офертата

Синьо лято

Слънце, плаж, море....Каним Ви на летен лагер. Стягайте багажа и да потегляме!

Към оферта Албена Към оферта Приморско

 Детски лагер "Росица" - Обзор

Международен детски спортен център "Росица - Обзор" се намира на 1,5 км от село Обзор, на 65 км от гр.Варна.

Към офертата

Приключение из Възрожденска България

Потопете се в очароването на Възрожденска България, съчетала прекрасна природа, български дух и родолюбиви традиции.

Оферта 3 дни Оферта 4 дни

Пътешествие из мистичните Родопи

Да опознаем заедно духа на Родопите – земята на Орфей. 4 дни в зелената прегръдка на планината. Очакват Ви незабравими преживявания.

Към офертата

По стъпките на хана

Величието на Стара България, великолепието на Златния век, силата на тогавашните царе ще се разкрият по неподправен начин пред Вас в Плиска и Преслав. А Мадарският конник и Паметникът 1300 Години България ще Ви разкажат истории за славните времена по нашите земи.

Еднодневна оферта Двудневна оферта

Разходка из Варна

Еднодневна обиколка на забележителностите на Варна с включени входни такси за Аладжа манастир, Делфинариум, Ретро музей, Планетариум /или Аквариум/или Военноморски музей.

Към офертата

Рилско пътешествие

Екскурзионно летуване в Рила през месеците юли и август за ученици от 4 до 12 клас. Чист въздух, прекрасна природа, планински преходи и курсове по оцеляване в планината.

Към офертата

До "Малката Виена" и околността

Двудневна екскурзия до град Русе, наричан още " Малката Виена", тракийската гробница в Свещари, Бесарбовски манастир, Ивановски скални църкви, крепостта Червен и Разград.

Към офертата

Из чудесата на Северна България

Двудневна екскурзия с посещение на Арбанаси, Троянски манастир, с.Черни Осъм, Ловеч, Плевен, Деветашка пещера и Крушунски водопади.

Към офертата

DESTINATIONS