Новини

28.07.2022

За пореден път, Фламинго Гранд в Албена се превърна в домакин на лекцията по здравословно хранене и природосъобразен начин на живот, която бе изнесена от Доц. Светослав Ханджиев. Лекциите са част от организираните от Албена Тур ЕАД летни лагери и почивки по програмата на МОН "Отново заедно".

Доцент Ханджиев е специалист в областта на вътрешните болести, както и диетолог с над 57 години медицинска практика. Основател е и на Училището за здраве в Албена, посветено на децата, техните родители и учители, както и на всички любители на здравословният начин на живот, и на тези, които желаят да направят първите стъпки в тази посока.

На лекцията, бяха обсъдени теми, свързани с режима на хранене и почивка, както и необходимостта от постигане на жизнен баланс като залог за перфектно здраве и форма в подрастващите, и изграждане на здравословни хранителни навици и култура.

В края на лекцията, всички ученици и техните учители, имаха възможността да зададат своите въпроси към Доц. Ханджиев, което се превърна в своеобразна дискусия и успешен завършек на събитието. За най-любознателните и активни участници в лекцията, бяха предвидени и специални награди. На добър час!