Archipel Mansion 4 *

Archipel Mansion 4 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Санторини, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Fira Santorini Остров Санторини

Добре дошли! В Archipel Mansion ние се стремим да ви предложим идеалния баланс от съвременен гръцки островен живот: уединение, пространство и комфорт. Местоположението е трудно за преодоляване. Ненадминати гледки с изглед към световно известния вулкан, сгушен в непокътнат и дискретен квартал - и което е много важно - лесен вход към имението. Това означава, че няма безкрайни пешеходни пътеки, нагоре и трудни за навигация по стълби, за да стигнете до вашето жилище. Ако търсите шума и суетата, сърцето на Фира е само на десет минути лежерна разходка. Семейна собственост откакто е построена в началото на 19-ти век, имението може да се похвали с богата история. Собственикът е забележителен архитект на остров Санторини и със своето разбиране за острова и неговата история, той е наблюдавал множество забележителни ремонти. Един от проектите му е реконструкцията на сегашния дом по стари чертежи на оригиналното имение от 19-ти век. Миналото на семейството е здраво вкоренено в социалната, икономическата и политическата история на острова и тяхното участие с гордост продължава и до днес. Акцентите на дома включват впечатляващи куполи, дебели стени и сводести тавани – симбиозата на старо и ново води до атмосфера на занижен лукс и автентичност. Декорът е възхитителна и еклектична комбинация от семейни реликви, модерни предмети, стари гравюри, оригинални картини и съкровища, които са празник за окото. Стилът без усилия е приветлив, успокояващ и човек се чувства спокоен в момента, в който влезе. Archipel Mansion побира до 8 гости и се състои от имението и къща за гости, която разполага с две самостоятелни вили. Имотът е обединен около луксозен, облян от слънцето вътрешен двор с различни места за сядане и хранене на открито. След като влезете в имението, веднага се чувствате спокойни. Високите тавани с кръстосани сводове са не само впечатляваща традиционна характеристика, но също така позволяват усещане за свежест и простор в къщата. Окото ви веднага се привлича към привлекателния салон с големи прозорци и врати, водещи към верандата и тази вдъхновяваща гледка.

Кухнята е просто удоволствие. Добре оборудван с модерни функции и странни добавки. Човек със сигурност ще се наслади на приготвянето на закуска и леки ястия в тази очарователна среда.

Ще откриете две двойни спални със самостоятелен санитарен възел на приземния етаж, а третата двойна спалня се изкачва по къси стълби, зарадвайки своите обитатели с непрекъсната гледка към Калдерата.< /p>

Всички спални са напълно климатизирани и две от спалните могат да бъдат превърнати в стаи с две единични легла. Страхотният дизайн на дома позволява лесен достъп и страхотен поток на закрито и на открито, което ви позволява да се насладите на живота на открито, което представлява мързеливото лято на остров в Егейско море.

Къщата за гости има собствен лесно достъпен самостоятелен вход, а къщата се състои от две нива.
При влизане ще стигнете до първата двойна спалня, която има леко и ефирно усещане. Причудливи декоративни елементи, самостоятелна баня, кухненски бокс и самостоятелна веранда със столове на открито го допълват перфектно.
Втората двойна спалня се стига по външна стълба, която ви отвежда до входа и прекрасен сенчест вътрешен двор. Човек трябва да усети топлината на гръцкото слънце върху кожата си, за да оцени наистина сенчестата отсрочка. Тази част от Къщата за гости се състои от две съседни стаи. При влизане има удобен кът за сядане и кухненски бокс, идеални за приготвяне на леки закуски, и просторна и светла двойна спалня с баня.

И двете спални могат да се превърнат в две единични легла, ако предпочитате.

Услугата ни е дискретна, с отличен портиер на разположение, за да предложи персонализирана информация и „в“ до по-малко известните части на Санторини. Независимо дали търсите слънчеви плажове, семейно бягство или просто да се насладите на гледката, ние с нетърпение очакваме да споделим нашия елегантно изработен дом с вас.Hotel Services:
 • Airport / Port Transfer Service
 • Baby Sitting (on request)
 • Beach Towels
 • Beauty Treatment (on request)
 • Boat Trips
 • Car & Motorbike Rental
 • Concierge
 • Doctor (upon request)
 • Fax & Photocopy Service
 • Massage
 • Outdoor Hot tub
 • Parking Area
 • Pool Sunbeds & Umbrellas
 • Pool Towels
 • Safe Deposit Box
 • Satelite TV
 • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 36.421714782715
LON: 25.429534912109