Angels Suites of 1870 Santorini 3 *

Angels Suites of 1870 Santorini 3 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Санторини, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Karterados Santorini Остров Санторини

В уникално място за спокойствие и релакс, традиционното село Картерадос, в самото сърце на остров Санторини, „Angels’ Suites of 1870“ се откроява с уважение към теранската архитектура и околностите.
Този традиционен комплекс от две пещерни къщи, датиран от 1870 г., преди е бил използван като резиденция на местния владетел Харалампос Валвис в края на 19 век. В същия двор на имението много водещи личности на политическата сцена на Гърция като Ел. Венизелос изнесе предизборната си реч.

В днешно време оригиналният комплекс от 2 пещерни къщи е изцяло реновиран и модернизиран и са добавени 2 нови къщи, всички в пълно съответствие с традиционната архитектура и околната среда.
„Angels' Suites of 1870“ е изцяло построен от камък и дърво по начин, който „пътува“ своя посетител обратно към автентичната атмосфера на една отминала епоха, като гарантира върховен и комфортен престой в сърцето на острова .

Комплексът разполага с тераса с гледка към морето с кът за сядане, открит басейн с шезлонги и чадъри, както и градина с дървени навеси.

Четирите апартамента, които са кръстени на архангелите Гавраил, Михаил, Рафаил и Уриел, разполагат със съвременни удобства за уютно настаняване.
Дървените мебели и металните двойни легла оптимизират традиционното усещане, докато напълно оборудваният кухненски бокс дава свободата ви позволява да организирате хранене по всяко време.
Безплатен wifi в целия хотел, сейф (размер за лаптоп) и плосък смарт 40” телевизор към всеки апартамент са също някои от функциите, които ще превърнат престоя в Angels’ Suites в уникално изживяване.
„Angels’ Suites 1870“ се намира в традиционното селище Картерадос, едно от най-старите на острова и е само на 1,7 км от оживения град Фира. На стратегическо място за тези, които желаят да разгледат острова, той се намира в близост до летището, пристанището и най-известните плажове.Hotel Services:
  • Airport / Port Transfer Service
  • Car & Motorbike Rental
  • Concierge
  • Pets Allowed
  • Safe Deposit Box
  • Satelite TV
  • Swimming Pool (Fresh Water)
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 36.412586212158
LON: 25.447242736816