Afrodete Hotel Santorini 1 *

Afrodete Hotel Santorini 1 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Санторини, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Firostefani Santorini Остров Санторини

Изживейте ваканцията на живота си в хотелско настаняване с намаление във Фиростефани Санторини, на минути от град Фира и прекрасната Калдера!

Ако искате да прекарате незабравима ваканция на Санторини в приятелската среда на малък семеен хотел, където няма да похарчите цяло състояние, хотел Afrodete е най-добрият ви вариант сред евтините хотели на Санторини.

Този хотелски комплекс в традиционен стил на Санторини от прекрасни хотелски стаи се намира във Фиростефани Санторини и предлага величествена гледка към Егейско море и остров Анафи. Ако сте ранен или се върнете в хотела в дневната почивка след нощно излизане, ще бъдете възнаградени с уникални гледки на изгрев, съревноваващи се дори с тези от залеза.

Хотел Afrodete е един от най-привилегированите бюджетни хотели на Санторини, тъй като се намира на много тихо място само на 100 метра от конферентния център Petros Nomikos и крайбрежната алея Caldera и само на 500 метра от центъра на град Фира.

По този начин можете да се разхождате из град Фира, когато пожелаете, да се смесите с тълпите, да разгледате забележителности и да пазарувате или да прекарате вълнуващи нощи навън в някои от местата за хранене и танци на острова. А когато искате да се отпуснете, можете просто да прекарате известно време в голямото джакузи на открито с изглед към морето, определено връхната точка на нашия хотел в Санторини.

Очакваме ви в приятелската и приветлива среда на хотел Afrodete на Санторини във Фиростефани (Фира), работещ целогодишно.Hotel Services:
  • Airport / Port Transfer Service
  • Car & Motorbike Rental
  • Jacuzzi Swimming Pool
  • Pool Sunbeds & Umbrellas
  • Pool Towels
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 36.42370223999
LON: 25.430425643921