All Greek Villas Mykonos 5 *

All Greek Villas Mykonos 5 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Миконос, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Mykonos Island Mykonos Остров Миконос

Всички гръцки вили започнаха да съществуват като глобална компания за събития преди три десетилетия, чиято мисия беше да организира незабравими събития в Гърция, 365 дни в годината, и на ръка, за да помогне с всякакви искания за начина на живот.

Днес All Greek Villas се разшири в над 16 места в Гърция, предоставяйки ненадмината услуга за управление на начина на живот. От Миконос до Санторини, Атина до Крит, Корфу до Занте и вълшебния континент на Гърция, местните фиксатори на All Greek Villas са на разположение, за да предоставят най-доброто от вътрешни, специалисти и локализирани познания – плюс множество ексклузивни предимства, преференциални цени, специални оферти, уникални оферти и най-доброто обслужване, където и да се намирате.
Създателите на All Greek Villas, Никос Анастасопулос и Мария Хациконстанти, са водени от ангажимента да предложат най-добрите имоти, на най-добрите места, с най-добрите услуги, които могат да бъдат организирани.
Ние търсим безмилостно, за да открием най-красивите и уникални вили в Гърция. Ние посещаваме всеки имот в нашето портфолио и използваме услугите само на най-професионалните доставчици. Ние предлагаме безпристрастна услуга, за да ви помогнем да намерите перфектната вила, която е най-подходяща за вас.

На всеки гост на All Greek Villas е назначен личен портиер на място, който има задълбочени познания и обширни мрежи в местния район. Вашият личен портиер ще ви помогне с всички подробности преди пристигане от организиране на трансфери до летището, предварително зареждане на хладилника на вилата ви с любимите ви лакомства, до организиране на обиколки и дейности, спа услуги, организиране на вечеря... и т.н.
При пристигането си във вашата вила, вашият личен портиер с нетърпение ще очаква пристигането ви във вилата, за да ви посрещне и поздрави лично. На всички гости се показват подробности за имота, местна информация и важни номера за контакт.
През целия ви престой вашият личен портиер ще ви посещава всеки ден или при поискване, за да се погрижи за всяка ваша нужда и да гарантира, че ваканцията ви е незабравимо и безупречно изживяване.Hotel Services:
  • Concierge
  • Parking Area
  • Pool Towels
  • Swimming pool
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 37.46369934082
LON: 25.325708389282