Aragorn 3 *

Aragorn 3 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Corfu Island, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Moraitika, Moraitika Corfu Island

Местоположение

Този хотел с апартаменти посреща гости в Мораитика.

Удобства

h3>

Приветливият персонал на рецепцията с удоволствие ще отговори на всякакви въпроси. Услугите и съоръженията включват услуга за съхранение на багаж, трансфер и рум-сървиз. Безжичният достъп до интернет в общите части позволява на гостите да останат свързани. Гостите, пристигащи с кола, могат да паркират своите превозни средства на паркинга. Услугата за наемане на велосипеди дава на гостите възможност да разгледат околността самостоятелно.

Стаи

Стаите разполагат с кухня и баня. Климатикът осигурява комфортни температури. Гостите могат да се насладят на гледка към морето от балкон или тераса. Стаите включват двойно легло. Могат да се заявят допълнителни легла. Гостите ще намерят и хладилник, включен сред стандартните функции. Осигурен е комплект за гладене за удобство на гостите. Осигурени са също телефон, телевизор и WiFi (срещу заплащане). Баните са оборудвани с душ и вана, както и сешоар. За родители с деца се предлагат семейни стаи.

Спорт/Развлечения

Гостите могат да се насладят на селекция от възможности за спорт и забавление . Комплексът с открити басейни е идеален за упражнения и релакс. Срещу заплащане гостите могат да се насладят на тенис. Copyright GIATA 2004 - 2020. Многоезичен, захранван от www.giata.com за клиент №. 701370

Храна

Зоната за хранене включва ресторант и бар.


Карта:
GPS Координати:
LAT: 39.487734
LON: 19.923658