Aloni Suites 3 *

Aloni Suites 3 *
Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Регион Ханя - Крит, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Akrotiri,Chania,Crete Island Akrotiri Регион Ханя - Крит

ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ПАЗАРИ

Посочените по-горе ставки не включват данъка за овърнайт, който ще се заплаща от клиентите на място

Информация за хотела

 
     В село Хорафакия, на полуостров Акротири с далечни гледки към морето и невероятни залези, ще откриете семейния „Aloni Suites“. Намират се на 7 км от летището, на 12 км от Ханя и на 15 км от пристанището на Суда. В общата зона ще намерите обекти от исторически и религиозен интерес. Има манастири и пещери за посещение и прекрасни разходки.
    В рамките на 5 минути с кола има 3 красиви безопасни плажа, идеални както за семейства, така и за супермаркети и таверни.
   Aloni Suites се състои от 16 просторни апартамента с 2 или 3 спални, всеки от които включва кухня, всекидневна и баня. Всеки апартамент има стандартно телефон, телевизор и климатик. В допълнение към главния плувен басейн и прилежащия детски басейн има закрит комплекс, съдържащ гимназия и билярдна зала.
     Интернет WI- FI връзката е налична за всички места в хотела и е безплатна.
    За тези, които не искат да отидат далече, има на разположение селекция от традиционна домашно приготвена храна/напитка с отлично качество от бара край басейна. Изключителните удобства, съчетани с естествената красота на района, обещават комфортна, незабравима почивка в красива среда.