За нас

 
Албена Тур ЕАД е официалният туроператор на курортен комплекс Албена, известен със своя неподражаем стил, съчетание от наследените традиции, иновативен подход, хармония и ярка идентичност.


Албена Тур ЕАД има удоволствието и привилегията да предлага на своите гости, услуги в разнородни области на туристическа дейност. Предлага се комплексно обслужване в следните направления:

 
- Настаняване в хотели в Албена, както и в почивни бази по цялото Българско крайбрежие, хотели в планинските и балнеолечебни курорти, в хотели за градски туризъм в България и в чужбина.

- Организация на събития от различно естество: конгреси, тиймбилдинги, сватби- осигурява се пакетна и интегрирана услуга, свързана с перфектната  подготовка, организация и провеждане на събитията, както и пълната координация на всички необходими дейности за цялостно и прецизно изпълнение.

Албена Тур е експерт в организацията и провеждането на събития, най-вече на територията на комплексите " Албена", " Бялата Лагуна" и "Приморско Клуб".


Освен изброените услуги, Албена Тур предлага на своите гости и:

- Организиране на еднодневни екскурзии по цялото Черноморско крайбрежие и вътрешността на страната

- Културно-опознавателни обиколки на България

- Организиране на групови и индивидуални екскурзии в чужбина

В допълнение се предлагат и туристически пакети за лятна, зимна или активна почивка

- Организиране на ученически обиколни екскурзии из България, както и организиране на детски лагери и почивки по програми на МОН

- Продажба на самолетни билети

- Организиране и осъществяване на трансфери и транспорт до различни точки в страната и чужбина с лек автомобил, микробуси или автобуси с различни опции, в зависимост от броя на пътниците

- Отдаване на коли под наем:

Албена Тур ЕАД разполага с различен клас нови автомобили - Toyota Aygo, Renault Clio, Renault Fluence, Dacia Sandero, Dacia Loggy. Автомобилите са на разположение целогодишно, като в зависимост от периода и сезона на наемане, потенциалните клиенти могат да се възползват от големи отстъпки.