Нашата Зелена Мисия

Вид транспорт
Автобус
Маршрут
Продължителност
1 ден
Дати на отпътуване
01.05.2023, 03.05.2023, 08.05.2023, 10.05.2023
от 53 лв.
Дата Цена Запитване
01.05.2023 от 53 лв. ЗАПИТВАНЕ
03.05.2023 от 53 лв. ЗАПИТВАНЕ
08.05.2023 от 53 лв. ЗАПИТВАНЕ
10.05.2023 от 53 лв. ЗАПИТВАНЕ
Подарете си един ден сред Природата !

Запознаване с инсталацията за биогаз, посещение на фермата за телета „Black angus”, разходка из овощна градина, възможност за бране на плодове. 
Кратка разходка из лозовите масиви на Албена, разположени в долината край село Кранево, наречена от древните римляни „ Гераниум”, в превод от латински -"здраве".
Вината на Албена са изработени от бели сортове грозде - Шардоне, Совиньон Блан, Виолие, Мускат Пти Грен , като при обработката на гроздето са приложени максимално щадящи суровината технологични методи.
В края на разходката, презентация и дегустация на вина от Албена.

"Албена Тур" АД като официален туроператор на курортен комплекс Албена, отдава изключително голямо значение на всички теми,  свързани с глобалните цели за устойчиво развитие.

Екскурзията „Нашата зелена мисия”  ще представи на своите участници обширна информация, свързана с решителните стъпки направени досега за развитието на устойчив туризъм.
Основните приоритети на Албена са свързани със Защита на биологичното разнообразие, почистване на плажа и морската вода, ограничаване на емисиите  на вредни вещества във въздуха, пълноценно използване на източниците на минералната вода, собствено производство, използване на енергия от възобновяеми източници, спорт и възстановяване, здраве и безопасност, социална отговорност.

Екскурзията се провежда в Понеделник и Сряда.

Цена за възрастни: 53 лева
Цена за деца: 29 лева
 
Транспорт
Входни такси по маршрута
Екскурзоводско обслужване
Дегустация на 3 вида вина
Екскурзията е полудневна и се провежда на Английски Език.
В случай, че в групата има минимум 6 човека, говорещи някоя от следните групи езици (Български, Руски, Немски, Френски) – екскурзията може да се проведе на два езика.

Моля, посочете във формата за запитване желаната от Вас дата за участие!