Център за обслужване на клиенти
Нашите служители са на
Ваше разположение:
Пн-Пт: 9.00-18.00ч.
Онлайн каталог
Нашият актуален каталог 2015 можете да изтеглите оттук


към каталога
Полезни съвети и информация
За Вашата почивка в България сме събрали всички най-важни съвети и информация, които ще Ви бъдат полезни.

Информация
Дали ще изберете почивка в Турция или Гърция , да почивате в Испания или Италия , или дори далечна екзотична дестинация , важното е да се чувствате комфортно и да забравите всички проблеми на ежедневието.
Има много възможности, от които може да избирате за своята почивка . Най-честите места, които хората избират за почивка , са на море или планина . Като и двете места предлагат разнообразие от забавни дейности. Плажът предлага атракции, които планината не може да предложи и обратно, защото планината и плажа са напълно различни. Избирайки почивка на море, то трябва да се обърне внимание на топлият климат, който е едно от най-важните неща, които трябва да ви ръководят при избора ви на дестинация. Слънце, море и забавление са трите думи, които описват плажа. Морето и топлия климат са определящи при избора ви за почивка на море . На плажа може да плувате, да играете плажен волейбол , да се возите на водно колело , да карате сърф, джет или яхта . В повечето от морските курорти има дискотеки и ресторанти, където можете да танцувате и забавлявате през цялата нощ. Дестинации като Мексико , Куба, Доминиканска Република, Италия, Южна Франция , предлагат много невероятни крайбрежни обекти за посещение и едни от най-красивите и известни плажове в света.
??????? ???

Нова Година във Флоренция


4 дни/3 нощувки с закуски, директен полет от София с вкл. летищни такси, трансфер летище-хотел, представител от България, застраховка. Цени от 790 лв./човек.
Научете повече
Запитване
Ако решите да изберете почивка в планината , то трябва да обърнете внимание на три аспекта: климат, видове дейности и местоположение. Климатът винаги е важен, за да се насладите на почивката си. Ако човек обича студеното време, то тогава почивка на планина е чудесен избор. Особено през зимата , когато могат да практикуват зимни спортове , като сноуборд и ски . Подходящи дестинации са ски курортите в Австрия, Италия, Швейцария и Германия . През лятото в планината също може да се забавлявате с планинско катерене, планинско колоездене и пешеходен туризъм . Ако наблизо има и езеро , то тогава може да плувате , да се разходите с лодка или да отидете на риболов .

Няма значение какво място ще решите да избере, важно е по време на Вашата почивка да се забавлявате на 100%. Хората често избират една от тези две възможности за да прекарват ваканциите си . Но понякога е по-добре да поемете риск и да опитате различни места от традиционните, на които сте свикнали да почивате, за да се насладите на непознати емоции и преживявания.

Ако още се колебаете, потърсете офисите на Албена Тур в София, Пловдив, Русе, Варна, Добрич и Габрово или се свържете с нас на тел: 0800 12 211. Ние ще Ви помогнем в избора на желана дестинация.
????