Център за обслужване на клиенти
Нашите служители са на
Ваше разположение:
Пн-Пт: 9.00-18.00ч.
Онлайн каталог
Нашият актуален каталог 2015 можете да изтеглите оттук


към каталога
Полезни съвети и информация
За Вашата почивка в България сме събрали всички най-важни съвети и информация, които ще Ви бъдат полезни.

Информация

Почивка в прекрасния Слънчев бряг


Разположеният южно от Бургас Слънчев бряг се разпростира на залив във формата на полумесец между град Несебър и курортът Свети Влас.

Със стотици хотели и апартаменти, многобройни кафенета, барове и ресторанти, възможности за забавление, магазини, минимаркети, възможности за спорт и за прекарване на свободното време Слънчев бряг е най-големият черноморски курорт. Дългият няколко километра и широк до 60. светъл плаж се характеризира с една съществена особеност. Естествените пясъчни дюни могат да бъдат видяни толкова близо до брега само тук, в Слънчев бряг. През 2011г. курортът за първи път получава синьо знаме, символ за чист плаж и добро качество на водата.
??????? ???
Възможностите за настаняване са изключително разнообразни: има луксозни петзвездни хотели, обикновени пансиони до комфортни хотели и клубове, вили, къщи за гости и апартхотели. Числеността на ресторантите, които предлагат българска и интернационална кухня, не може да бъде обхваната. Развлекателни заведения, клубове и дискотеки са известни не само в страната. Тук идват признати диджеи и изпълнители, чиито партита привличат много млади туристи.

Но Слънчев бряг е не само средище за партита, но и почивен курорт за семейства, любители на спорта, на културния туризъм. Аквапаркове, водни пързалки, игрища ще накарат сърцата на малките гости да забият по-силно. На плажа ще Ви бъдат предложени много възможности за спорт като: гмуркане, каране на сърф, плажен волейбол. Можете да си вземете велосипед под наем, да играете тенис, боулинг и т.н.

В близост се намира Старият град на Несебър, който със своите многобройни паметници на културата присъства в списъка с културното наследство на ЮНЕСКО. В съседния курорт Свети Влас е разположено най-голямото яхтено пристанище на българското Черноморие.
????