Център за обслужване на клиенти
Нашите служители са на
Ваше разположение:
Пн-Пт: 9.00-18.00ч.
Онлайн каталог
Нашият актуален каталог 2015 можете да изтеглите оттук


към каталога
Полезни съвети и информация
За Вашата почивка в България сме събрали всички най-важни съвети и информация, които ще Ви бъдат полезни.

Информация

Сноуборд и маунтин байк в Пампорово


Пампорово, разположен на височина от 1650м. в Родопите, се намира в полите на връх Снежанка (1926м.) на около 260км. от София и 85км. от Пловдив.

Като зимен курорт Пампорово е особено популярен сред сноубордистите, които практикуват любимия си спорт на рампа, на която от 2010г. ежегодно се провежда Пампорово Фрийстайл Опън с международно участие.
??????? ???

Зима в ПампоровоЗимата идва...в Пампорово. 15% отстъпка за резервации в хотели "Орловец" 5* и "Перелик"3*, направени до 30 октомври. Очакват Ви много изненади!!!

За повече информация

9 влека и 6 лифта, както и въжена кабинкова линия към връх Снежанка водят зимните спортисти към ски-областта на височина от 1444 до 1930м. Там на разположение са 37 алпийски писти от връх Снежанка към Пампорово, както и към Смолянските езера. Пригодените в еднаква степен за скиори и сноубордисти писти предоставят отсечки за начинаещи, както и за истински професионалисти. В ски- и сноуборд-училищата се провеждат курсове на различни езици за всички нива. Ски-бегачите могат да се насладят на 25км. пригодени писти. Има също така писти за пързаляне със обикновена и моторна шейна.

Курортът Пампорово си е изградил име и сред любителите на планинското колоездене. Откритият през 2012г. велопарк се налага бързо сред планинските колоездачи в страната и чужбина. Разбира се и Родопите са любима и известна област за разходки и походи. Добре изградена мрежа от пътеки ще Ви отведе към природните чудеса в Родопите като Чудните мостове, местността на Орфей или Роженските поляни, които през пролетта образуват син килим от минзухари.

Триградското ждрело е известно място за любителите на скално катерене. Днес можете да посетите и пещерите Дяволско гърло и Ягодинска пещера. Реките и язовирите в Родопите предоставят чудесни възможности за риболов.

Наред с всички тези възможности за спорт регионът на Пампорово е богат и на исторически събития. В близост се намират градовете Чепеларе и Смолян, както и живописните села Широка лъка, Стойките, Гела, Смилян, Арда, където можете да научите стари традиции и да се насладите на гостоприемството на местните хора.
????