Център за обслужване на клиенти
Нашите служители са на
Ваше разположение:
Пн-Пт: 9.00-18.00ч.
Онлайн каталог
Нашият актуален каталог 2015 можете да изтеглите оттук


към каталога
Полезни съвети и информация
За Вашата почивка в България сме събрали всички най-важни съвети и информация, които ще Ви бъдат полезни.

Информация

Испания

Земята на фламенкото и борбите с бикове е и земя на спиращи дъха пейзажи и спокойна атмосфера. Испанците са ценители на добрата храна и храненето за тях се е превърнало в социално събитие. Ако искате да усетите истинския испански дух, опитайте традиционните испански ястия и напитки в добра и весела компания.


Испания е особено популярна дестинация за лятна почивка сред туристите. Лятото е тук и вероятно вече сте се размечтали за слънчево местенце край морето, а Испания би могла да се впише чудесно в тези мечти със своите красиви острови, чудесни курорти и слънце.

??????? ???

Майски празници във ВаленсияМайски празници в красивата Валенсия 02-07.05. 5 нощувки, чартър от Варна на цена от 1172 лв за резервации до 31.03.

Научете повече

Магията на Андалусия7 нощувки в сърцето на Испания, полет от София на цена от 1563 лв. Ранни записвания: 17-24.05 - до 29.02 / 04-11.10 - до 31.03.

Научете повече

Коста Брава - 55+ и приятели7 нощувки на пълен пансион през април,май или юни в Коста Брава,екскурзия до Барселона, полет от София. Цена от 859 лв.

Научете повече

Столица: Мадрид

С какви пари: Евро

Часова зона: -1

На какъв език: Официалният език е испански. В сравнение с останалите европейски държави значително по-малко хора в Испания говорят английски. В големите туристически центрове ще успеете да се разберете и на английски, но въпреки това е препоръчително да научите няколко елементарни фрази на испански.

Най-добро време: Май, юни и септември са най-добрите месеци да посетите Испания, както и април и октомври в южните части. По този начин ще избегнете горещините на лятото, както и туристическия наплив.

Пазаруване: Магазините са отворени от 9:30 до 14 часа и от 17 до 20 часа. От 14 до 17 часа магазините са затворени за известната испанска сиеста. Големите търговски центрове и супермаркети са отворени без почивка от 10 до 21-22 часа. По-малките магазини в събота работят само до 14 часа. В неделя повечето магазини са затворени.

Религия: Католици

????